Amazing view bungalows curacao betaalbare eco-bungalows met een onbetaalbaar uitzicht, jacuzzi en privacy.

Welkom bij Amazing View Bungalows

Wie zijn wij

Na jarenlang dromen van een leven op dit tropisch eiland, waagden wij in 2020 de stap. We besloten om Amazing View Bungalows samen met de vorige eigenaren te runnen en van november 2022 kun wij, Bart & Ans, ons zelf voorstellen als de trotse eigenaars van Amazing View Bungalows.

Wij genieten elke dag van het leven in ons tropisch paradijsje en willen dit heel graag met jullie delen.
Jouw vakantie op Curacao is voor ons belangrijk. Daarom willen we meer bieden dan enkel een slaapplaats. Bij de inrichting van onze bungalows hebben we getracht om comfort met gezelligheid te combineren. En omdat het buitenleven op Curacao heel belangrijk is, hebben we ook de porches (terassen) volledig ingericht. 

Onze bungalows komen elk met een prive tuin met daarin een prive-jacuzzi, BBQ, wasmachine,  parking naast de deur, ligstoelen en relaxstoelen. En binnen kan je de slaapkamers koelen met energiezuinige inverter airco’s, er is eveneens een fan, gezellige zithoek met TV, volledige ingerichte keuken met grote koelkast, kluis en uiteraard heeft de douche warm water en is er overal gratis WiFi.

De bungalows staan verspreid in onze tropische tuin. Dankzij de vele bloemen, krijg je elke dag wel even een bezoekje van een kolibri of een vlinder.

Vakantie zonder zorgen

Om jullie van een stressvrije vakantie te verzekeren, bieden we volgende services GRATIS aan:

TRANSFER van en naar de luchthaven
WELKOMSTPAKKET bestaande uit wat fris, een biertje, een snack, een broodje, koffie en thee
– Gebruik van WATER en WiFi
LATE CHECK-OUT
– Extra set bedlinnen en voldoende HANDOEKEN, keukendoeken en strandlakens
EINDSCHOONMAAK
MEERDERE CHAUFFEURS voor de auto’s
– WA+ verzekering en inzittenden verz. voor de auto (is een all-risk met eigen risico van 200 euro)

Extra

zwembad amazing view bungalows

Zwembad met loungehoek

Centraal op ons domein is een plekje voorzien waar alle gasten gezellig samen kunnen buurten. Neem een frisse duik in het zwembad of geniet van een drankje op de lounchebank onder de palapa.

De catch of your life!

Durf jij het aan om met een lichte hengel op de grote jongens te gaan? Tonijn, wahoo, barracuda, marlin,… alles is mogelijk!   

Voor meer informatie kijk even op mijn facebookpagina  Deckie Dirk Curacao 

Liever een tarpon of snook aan de lijn? Dan kan je met Bart met de kayak of met een bootje op de binnenwateren je geluk gaan beproeven. Meer op zijn facebookpagina Bartje Kayak Curacao Fishing

Meer informatie vind je op onze website  www.curacaofishing.com